Certificering via AHC

Als apotheekhoudende huisarts biedt u goede farmaceutische zorg. Maar weet u ook of uw patiënten tevreden zijn over de apotheek van uw praktijk?

Weten de zorgverzekeraars dat u veel aandacht schenkt aan kwaliteit en tevredenheid?

En hoe doet uw praktijk het in vergelijking met andere huisartsenpraktijken?

Het zijn allemaal kwesties die steeds meer aandacht krijgen in ons zorgstelsel. Stel uzelf daarom de vraag: hoe kan ik nóg beter aantonen dat mijn apotheekhoudende huisartsenpraktijk voldoet aan alle wensen en eisen van patiënten, verzekeraars en overheid?

"Het DEKRA certificaat voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken'

Certificering samen met PraQties

Certificering is een veel gebruikte vorm van kwaliteitsbewaking. De AHC is hierin een stap verder gegaan door samen te werken met PraQties. PraQties ontzorgt de praktijk bij het certificeren. U wordt onder andere op de hoogte gehouden van relevante wijzigingen in wet- en regelgeving. De beschikbare documenten worden centraal aangepast indien dit nodig is. Dit levert een tijdsbesparing op bij het actueel houden van het kwaliteitssysteem en dus minder kosten.

De leden van de AHC zijn bijna allemaal aangesloten bij PraQties, vooral omdat zij daar erg enthousiast over zijn.

Ook als u nog geen gebruik maakt van de certificering of als u nog niet gecertificeerd bent dan kunt u zich aanmelden. Neem contact met ons op dan kunnen wij u daar alles over vertellen.