Certificering

Nog niet gecertificeerd?

Als apotheekhoudende huisarts biedt u goede farmaceutische zorg. Maar weet u ook of uw patiënten tevreden zijn over de apotheek van uw praktijk? Weten de zorgverzekeraars dat u veel aandacht schenkt aan kwaliteit en tevredenheid? En hoe doet uw praktijk het in vergelijking met andere huisartsenpraktijken? Het zijn allemaal kwesties die steeds meer aandacht krijgen in ons zorgstelsel. Stel uzelf daarom de vraag: hoe kan ik nóg beter aantonen dat mijn apotheekhoudende huisartsenpraktijk voldoet aan alle wensen en eisen van patiënten, verzekeraars en overheid?

"Het DEKRA certificaat voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken'

Aanbod certificering 2018-2020 via AHC-PraQties BV

Vanaf 1 januari 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan met PraQties BV. PraQties levert een ontzorgd kwaliteitssysteem (meer informatie is te vinden op https://www.praqties.nl/skp/ ).

PraQties BV heeft haar kwaliteiten bewezen in de afgelopen jaren en onze leden van goed advies gediend. Niet voor niets zijn vrijwel alle AHC- praktijken bij PraQties BV aangesloten.

Als deelnemer kan de praktijk zelf de certificerende instantie kiezen, bijvoorbeeld DEKRA, de NPA of een andere certificerende organisatie.
AHC leden die aangesloten zijn bij PraQties BV kunnen bij DEKRA Certification BV een korting op de audit kosten krijgen.

Daarnaast krijgen de AHC-leden jaarlijks korting via PraQties.

Nadere informatie of aanmelding is mogelijk via bureau AHC.