Certificering via AHC

Als apotheekhoudende huisarts biedt u goede farmaceutische zorg. Maar weet u ook of uw patiënten tevreden zijn over de apotheek van uw praktijk?

Weten de zorgverzekeraars dat u veel aandacht schenkt aan kwaliteit en tevredenheid?

En hoe doet uw praktijk het in vergelijking met andere huisartsenpraktijken?

Het zijn allemaal kwesties die steeds meer aandacht krijgen in ons zorgstelsel. Stel uzelf daarom de vraag: hoe kan ik nóg beter aantonen dat mijn apotheekhoudende huisartsenpraktijk voldoet aan alle wensen en eisen van patiënten, verzekeraars en overheid?

"Het DEKRA certificaat voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken'

Aanbod certificering via AHC-PraQties 

Voor de invulling hiervan zijn wij begin 2018 een samenwerking aangegaan met PraQties, een op kwaliteitszorg gespecialiseerd bureau waarmee we inmiddels een ruime en goede ervaring hebben.

Tegen een betere prijs dan solo wordt u ondersteund bij de certificering. Het uitgangspunt hierbij is het ontzorgen en ondersteunen van de praktijk.

PraQties levert een ontzorgd kwaliteitssysteem (meer informatie is te vinden op www.praqties.nl

PraQties heeft haar kwaliteiten bewezen in de afgelopen jaren en onze leden van goed advies gediend. Niet voor niets zijn vrijwel alle AHC- praktijken bij PraQties aangesloten.

 

Als deelnemer kan de praktijk zelf de certificerende instantie kiezen, bijvoorbeeld DEKRA, de NPA of een andere certificerende organisatie.
AHC leden die aangesloten zijn bij PraQties BV kunnen bij DEKRA Certification BV een korting op de audit kosten krijgen.

Daarnaast krijgen de AHC-leden jaarlijks korting via PraQties.

Nadere informatie of aanmelding is mogelijk via bureau AHC.